Blog

MOSCATEL

Descobreix els espais enoturístics de València Ruta del Vi

T'has preguntat mai on naixen els vins amb Denominació d'Origen València? Hui dia és possible descobrir estos llocs gràcies a València Ruta del Vi, un projecte que vol fer valdre els diferents territoris vitivinícoles de la DO València per a l'ús i el gaudi dels visitants.

Ruta del Vino de Castellón

La Ruta del Vi de Castelló, enoturisme a Vilafamés i Les Useres

L’interior de Castelló inclou racons encantadors en cada Parc Natural, en cada poble, en cada castell, en cada camp... I els amats de l’enoturisme els troben en cada punt de la Ruta del Vi de Castelló. Pobles nascuts de la vinya, dedicats en cos i ànima a l’elaboració del vi des de temps ancestrals i que ofereixen el visitant l’oportunitat de descobrir cadascun dels caldos que produeixen de forma elaborada.

Cata vinos

Activitats entorn del vi

Degustar els deliciosos caldos que s’elaboren en tota la Comunitat Valenciana es pot convertir en tota una experiència. Vins amb actitud, potents i únics que no deixen indiferent a aquell que els paladeja, perfectament maridables amb activitats per a tots els gustos. Cellers centenaris, familiars, sostenibles o amb la tecnologia més avançada esperen al visitant per a crear sensacions.

Rama de una viña - Comunitat Valenciana

Enoturisme a Alacant, el vi del sud de la Comunitat Valenciana

Visitar els cellers d’Alacant és una experiència molt gratificant. Canviarà per complet la teua perspectiva del que és entendre el món del vi, al mateix temps que proves els millors vins de la zona. Existeixen diverses rutes del vi a Alacant com la ruta de la Marina Alta, la ruta del Vinalopó Mitjà i la ruta de Cocentaina i Alcoi.