Descobreix

Bodegas, rutas y todos los recursos del enoturismo
Cellers

Baldovar 923

Alpuente

Baldovar 923 “prop de les estrelles" naix com un somni dels seus quatre fundadors, basat en el potencial de la Serralada de València per a l'elaboració de vins de qualitat amb la idea de recuperar les varietats d'alta muntanya de la Serralada de València, i també amb el lema de la mínima intervenció en l'elaboració del vi (vi natural, ecològic, artesanal). 

Per tal de dur a terme el projecte, es reforma la bodega de l'aldea de Baldovar (Alpont), bodega cooperativa que estava tancada des de feia més de 20 anys, i s'inicia l'activitat el 2017.

Baldovar 923 gira al voltant de les varietats autòctones de la Serralada, amb especial atenció a la Messeguera valenciana. Elaborem els nostres vins amb ceps d'entre 20 i 80 anys, avesats pel clima típic de la zona: altitud, fred, poca aigua, argila i pedra.

Disposem de 10 ha de vinyes, situades a les aldees d'alta muntanya de la Serralada de València, entre els 900 m i els 1.200 m d'altitud.

Elaborem el vi amb la mínima intervenció, tant al camp com a la bodega. Amb llevats autòctons, sense afegir-hi cap agent de clarificació, ni nutrients ni cap altre agent químic, respectant el cicle lunar i sota el marc de l'agricultura ecològica (certificació en tramitació). Treballem amb àmfores de fang, barricades de roure francés i dipòsits d'acer inoxidable.

Descobreix com s'elaboren els nostres vins de mínima intervenció. Tasta els vins que elaborem actualment: Rascaña, cupatge de Messeguera i Macabeu, 94 punts en la revista anglesa "Decanter", Cañada París, 100 % Messeguera, Cerro Negro, raïm negre Mencía, Berandía, Bobal en altura i, ben prompte, alguns més.

Baldovar 923 forma part de la DO València, València Ruta del Vi i del programa Enoturisme de la Comunitat Valenciana. Adherits al Codi Ètic del Turisme Valencià, estem involucrats activament en l'objectiu d'aconseguir un turisme ètic i responsable.

Més informació

Baldovar 923

Obri la ubicació
Telèfon
+34 617 426 717
Adreça

Ctra. Baldovar, 17, 46178 Baldovar, Valencia