Descobreix

Bodegas, rutas y todos los recursos del enoturismo
Cellers

Bodegas Enrique Mendoza

L'Alfàs del Pi

Els principis d’esta bodega es remunten a la dècada dels 70, quan el propietari, Enrique Mendoza, va començar a interessar-se pel món del vi. Més tard, al 1989, es va fundar l’empresa familiar.

Actualment, disposen de dos espais dedicats al conreu i a l’elaboració del vi. Les seues vinyes se situen a la “Finca El Chaconero”, al municipi de Villena, i ací es cultiven les principals varietats de raïm que utilitzen en els millors “caldos”. El producte final s’embotella a la localitat de l’Alfàs del Pi i, des d'este punt, es posicionen i comercialitzen els vins cap a mercats nacionals i internacionals.

Bodegas Enrique Mendoza ofereix l’oportunitat de contemplar una visita magnífica a la bodega amb degustació de vins inclosa i una selecció de productes gastronòmics gurmet. Els seus professionals transmeten amb passió la cultura del vi i ofereixen a tots els clients l’oportunitat de conéixer el món de l’enologia a través de noves sensacions i matisos al voltant del vi.

Bodegas Enrique Mendoza està adherida a la Ruta del Vi d’Alacant, per la qual cosa ofereix als clients l’oportunitat de degustar vins d’autor juntament amb la gastronomia local.

Més Informació

Bodegas Enrique Mendoza

Obri la ubicació
Adreça

Partida El Romeral s/n. 03580 Alicante

Telèfon
(+34) 965 888 639