Descobreix

Cellers

Bodegas las Mercedes

Comunitat Valenciana
Villagordo del Cabriel

Apareix entre les vinyes de Villargordo del Cabriel, en ple parc natural de Les Falçs del Cabriol, aquesta casa-celler estil “Chateau” construïda en 1896. L’edifici presenta en el seu interior una nau central sota cota «0» i dues naus laterals, amb amples murs que aïllen i converteixen el seu interior en un espai únic per a crear un gran vi, amb una temperatura i humitat idònies. Unes condicions concordes a la seua condició de caldo excepcional.

La producció, que s’elabora de manera tradicional, utilitzant la gravetat com a única força de transport, oscil·la a la mercè de les contingències de cada collita, aconseguint un màxim anual de 9.000 botelles de Las Mercedes i una producció limitadíssima, en anyades excepcionals, del seu vi “Esencia”.

Les nostres visites es realitzen de dilluns a diumenge, festius inclosos, i tenen una duració aproximada de 60 minuts. Estan disponibles en espanyol i anglés. La visita inclou un tast i consta d’un recorregut pel celler, les seues vinyes i l’antiga cava que data de 1800.

Més informació ací

 

Bodegas las Mercedes

Obri la ubicació
Telèfon
+34 659954310
Adreça

Crtra. de Villargordo a Camporrobles km.2 46317- Villargordo del Cabriel (Valencia)