Viatja

Bodegas, rutas y todos los recursos del enoturismo
Allotjament

Ecoalberg La Mola

Novelda

L’Ecoalberg La Mola es troba en el terme municipal de Novelda, a la comarca alacantina del Vinalopó Mitjà. El seu enclavament és privilegiat, en el denominat paratge de la Mola, amb un ric patrimoni cultural i ambiental. No en va, al costat de l’ecoalberg se situa el Castell de la Mola, declarat Bé d’Interés Cultural, i l’aclamat Santuari de Santa Maria Magdalena, d’inspiració modernista, fets que el converteixen en un lloc únic i especial.

Inaugurat l’any 2017, i per tant amb instal·lacions completament noves, disposa de 44 places distribuïdes en 8 habitacions, dos serveis d’ús comú, restaurant –cafeteria, una sala de conferències amb capacitat per a 50 persones, i una sala multiusos per a realitzar tot tipus d’activitats i tallers.

A més, forma part de la ruta d’allotjaments del Camí de Sant Jaume i també dels oferits per la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV). Si busques tranquil·litat sense allunyar-te molt de la ciutat, és el lloc perfecte per a gaudir en parella, en família, amb amics o en solitari.

Més informació

salón La Mola

 

Habitaciones la Mola

 

Aseos la Mola

Restaurante la Mola

Logo La Mola

Ecoalbergue La Mola

Obri la ubicació
Adreça

Partida Molinos, 151,  03660 Novelda, Alicante

Telèfon
+34 965 376 231