Descobreix

Cellers

Baldovar 923

Alpuente

Baldovar 923 “prop de les estrelles" naix com un somni dels seus quatre fundadors, basat en el potencial de la Serralada de València per a l'elaboració de vins de qualitat amb la idea de recuperar les varietats d'alta muntanya de la Serralada de València, i també amb el lema de la mínima intervenció en l'elaboració del vi (vi natural, ecològic, artesanal). 

Per tal de dur a terme el projecte, es reforma la bodega de l'aldea de Baldovar (Alpont), bodega cooperativa que estava tancada des de feia més de 20 anys, i s'inicia l'activitat el 2017.

Baldovar 923 gira al voltant de les varietats autòctones de la Serralada, amb especial atenció a la Messeguera valenciana. Elaborem els nostres vins amb ceps d'entre 20 i 80 anys, avesats pel clima típic de la zona: altitud, fred, poca aigua, argila i pedra.

Disposem de 10 ha de vinyes, situades a les aldees d'alta muntanya de la Serralada de València, entre els 900 m i els 1.200 m d'altitud.

Elaborem el vi amb la mínima intervenció, tant al camp com a la bodega. Amb llevats autòctons, sense afegir-hi cap agent de clarificació, ni nutrients ni cap altre agent químic, respectant el cicle lunar i sota el marc de l'agricultura ecològica (certificació en tramitació). Treballem amb àmfores de fang, barricades de roure francés i dipòsits d'acer inoxidable.

Descobreix com s'elaboren els nostres vins de mínima intervenció. Tasta els vins que elaborem actualment: Rascaña, cupatge de Messeguera i Macabeu, 94 punts en la revista anglesa "Decanter", Cañada París, 100 % Messeguera, Cerro Negro, raïm negre Mencía, Berandía, Bobal en altura i, ben prompte, alguns més.

Baldovar 923 forma part de la DO València, València Ruta del Vi i del programa Enoturisme de la Comunitat Valenciana. Adherits al Codi Ètic del Turisme Valencià, estem involucrats activament en l'objectiu d'aconseguir un turisme ètic i responsable.

Més informació

Baldovar 923

Obri la ubicació
Telèfon
+34 617 426 717
Adreça

Ctra. Baldovar, 17, 46178 Baldovar, Valencia