Enoturisme Comunitat Valenciana

ENOTURISME COMUNITAT VALENCIANA

Enoturisme Comunitat Valenciana és un portal pertanyent a Turisme Comunitat Valenciana, dedicat especialment a la promoció del turisme del vi en aquesta regió. En les diferents seccions l’usuari trobarà tota la informació relativa a les rutes del vi de la Comunitat Valenciana: enllaços a les seues respectives pàgines web, les empreses adherides a cada ruta com ara allotjaments, restaurants, cellers, museus, cooperatives, agències receptives, empreses d’activitats i experiències.
 

LA COMUNITAT A TRAVÉS DELS SEUS VINS

Degustar la Comunitat Valenciana a través dels seus vins és possible, i és que la humitat del mar, el seu clima particular, les temperatures i la singular orografia fan dels seus vins caldos amb actitud, potents i únics que no deixen indiferent al visitant que els degusta en el celler ni al comensal que els degusta en la taula. Molts dels nostres cellers aposten per la revaloració de les varietats autòctones, que es tradueix en vins autèntics amb personalitat pròpia i de gran singularitat. Vins blancs, negres, dolços… que harmonitzen a la perfecció amb la varietat gastronòmica que s’ofereix de llarg a llarg de les tres províncies. De nord a sud, la Comunitat permet recórrer tot el territori a través de paisatges idíl·lics i canviants, allotjaments singulars i plens d’encant, vins esplèndids, cultures lligades estretament a la història del territori i, per descomptat, gastronomia única i exclusiva per degustar el Mediterrani més natural.

Descobreix

Bodegas, rutas y todos los recursos del enoturismo

Experiències

Para disfrutar del vino y sus paisajes

Blog

MOSCATEL

Descobreix els espais enoturístics de València Ruta del Vi

T'has preguntat mai on naixen els vins amb Denominació d'Origen València? Hui dia és possible descobrir estos llocs gràcies a València Ruta del Vi, un projecte que vol fer valdre els diferents territoris vitivinícoles de la DO València per a l'ús i el gaudi dels visitants.

Ruta del Vino de Castellón

La Ruta del Vi de Castelló, enoturisme a Vilafamés i Les Useres

L’interior de Castelló inclou racons encantadors en cada Parc Natural, en cada poble, en cada castell, en cada camp... I els amats de l’enoturisme els troben en cada punt de la Ruta del Vi de Castelló. Pobles nascuts de la vinya, dedicats en cos i ànima a l’elaboració del vi des de temps ancestrals i que ofereixen el visitant l’oportunitat de descobrir cadascun dels caldos que produeixen de forma elaborada.

Cata vinos

Activitats entorn del vi

Degustar els deliciosos caldos que s’elaboren en tota la Comunitat Valenciana es pot convertir en tota una experiència. Vins amb actitud, potents i únics que no deixen indiferent a aquell que els paladeja, perfectament maridables amb activitats per a tots els gustos. Cellers centenaris, familiars, sostenibles o amb la tecnologia més avançada esperen al visitant per a crear sensacions.