Enoturisme Comunitat Valenciana

Viñedos en la Comunitat Valenciana

Enoturisme Comunitat Valenciana

Rutes del vi mediterrànies

ENOTURISME COMUNITAT VALENCIANA

Enoturisme Comunitat Valenciana és un portal pertanyent a Turisme Comunitat Valenciana, dedicat especialment a la promoció del turisme del vi en aquesta regió. En les diferents seccions l’usuari trobarà tota la informació relativa a les rutes del vi de la Comunitat Valenciana: enllaços a les seues respectives pàgines web, les empreses adherides a cada ruta com ara allotjaments, restaurants, cellers, museus, cooperatives, agències receptives, empreses d’activitats i experiències.
 

LA COMUNITAT A TRAVÉS DELS SEUS VINS

Degustar la Comunitat Valenciana a través dels seus vins és possible, i és que la humitat del mar, el seu clima particular, les temperatures i la singular orografia fan dels seus vins caldos amb actitud, potents i únics que no deixen indiferent al visitant que els degusta en el celler ni al comensal que els degusta en la taula. Molts dels nostres cellers aposten per la revaloració de les varietats autòctones, que es tradueix en vins autèntics amb personalitat pròpia i de gran singularitat. Vins blancs, negres, dolços… que harmonitzen a la perfecció amb la varietat gastronòmica que s’ofereix de llarg a llarg de les tres províncies. De nord a sud, la Comunitat permet recórrer tot el territori a través de paisatges idíl·lics i canviants, allotjaments singulars i plens d’encant, vins esplèndids, cultures lligades estretament a la història del territori i, per descomptat, gastronomia única i exclusiva per degustar el Mediterrani més natural.

Descobreix

Bodegas, rutas y todos los recursos del enoturismo

Experiències

Para disfrutar del vino y sus paisajes

Blog

Cata vinos
04-10-2019

Degustar els deliciosos caldos que s’elaboren en tota la Comunitat Valenciana es pot convertir en tota una experiència. Vins amb actitud, potents i únics que no deixen indiferent a aquell que els paladeja, perfectament maridables amb activitats per a tots els gustos. Cellers centenaris, familiars, sostenibles o amb la tecnologia més avançada esperen al visitant per a crear sensacions.

Rama de una viña - Comunitat Valenciana
04-10-2019

Visitar els cellers d’Alacant és una experiència molt gratificant. Canviarà per complet la teua perspectiva del que és entendre el món del vi, al mateix temps que proves els millors vins de la zona. Existeixen diverses rutes del vi a Alacant com la ruta de la Marina Alta, la ruta del Vinalopó Mitjà i la ruta de Cocentaina i Alcoi.