Viatja

Allotjament

Hotel Kazar

Ontinyent

L'Hotel Kazar se situa en ple centre d'Ontinyent. La construcció d'estil neomudèjar amb reminiscències del modernisme valencià tardà data de l'any 1925, quan es coneixia com a Xalet Mompó.

Les instal·lacions es van rehabilitar i convertir en hotel l'any 1997, inspirades en construccions de tipus palatí del nord d'Àfrica i de l'Orient Mitjà. Actualment disposa d'un total de 20 habitacions i una planta baixa, dues altures i l'àtic en la part central. 

L'edifici està coronat per dos minarets menuts i dues torres en ambdós laterals, el que confereix un aspecte singular a l'hotel. Està envoltat d'un xicotet jardí privar amb dues fonts i amb palmeres. A més, el complex disposa d'un altre edifici de construcció més moderna i amb 19 habitacions addicionals.

La ciutat d'Ontinyent i el seu entorn ofereixen diferents atraccions turístiques, entre les quals trobem: espais naturals, art sacre, monuments, museus i, fins i tot, una cooperativa dedicada a l'elaboració de vi i d'oli d'oliva. 

La Font de la Figuera, Fontanars dels Alforins i Moixent allotgen un conjunt de bodegues singulars per a disfrutar d'una ruta de cap de setmana en les comarques de La Vall d’Albaida i de La Costera.

Més informació

Hotel Kazar

Obri la ubicació
Telèfon
+34 962 38 24 43 / 696 398 538
Adreça

Carrer del Dos de Maig, 117, 46870 Ontinyent, Valencia