Descobreix

Cellers

Bodegas Enrique Mendoza

L'Alfàs del Pi

Els principis d’esta bodega es remunten a la dècada dels 70, quan el propietari, Enrique Mendoza, va començar a interessar-se pel món del vi. Més tard, al 1989, es va fundar l’empresa familiar.

Actualment, disposen de dos espais dedicats al conreu i a l’elaboració del vi. Les seues vinyes se situen a la “Finca El Chaconero”, al municipi de Villena, i ací es cultiven les principals varietats de raïm que utilitzen en els millors “caldos”. El producte final s’embotella a la localitat de l’Alfàs del Pi i, des d'este punt, es posicionen i comercialitzen els vins cap a mercats nacionals i internacionals.

Bodegas Enrique Mendoza ofereix l’oportunitat de contemplar una visita magnífica a la bodega amb degustació de vins inclosa i una selecció de productes gastronòmics gurmet. Els seus professionals transmeten amb passió la cultura del vi i ofereixen a tots els clients l’oportunitat de conéixer el món de l’enologia a través de noves sensacions i matisos al voltant del vi.

Bodegas Enrique Mendoza està adherida a la Ruta del Vi d’Alacant, per la qual cosa ofereix als clients l’oportunitat de degustar vins d’autor juntament amb la gastronomia local.

Més Informació

Bodegas Enrique Mendoza

Obri la ubicació
Telèfon
(+34) 965 888 639
Adreça

Partida El Romeral s/n. 03580 Alicante