Descobreix

Cellers

Celler Mar de Vins

La Nucía

Celler Mar de Vins és el projecte de vida que dos apassionats pels vins decideixen emprendre amb el propòsit d’elaborar vins genuïns de xicoteta producció, amb varietats mediterrànies tradicionals, de manera artesanal i sostenible, respectuosa amb el medi ambient, treballant sempre des de l’honestedat, apostant per la qualitat i amb un respecte màxim cap a la vinya i el vi.

Al novembre de 2018 va començar la nostra aventura adquirint una vinya en el paratge Els Fustals, en la població d’Alborache (València). Mesos més tard, a l’agost de 2019 ens instal·lem en un xicotet local que condicionem com a celler garatge a La Nucia (Alacant) , en les faldes de la muntanya Ponoig, on realitzem les nostres xicotetes elaboracions cuidant i respectant al màxim el raïm amb la finalitat d’obtindre vins de qualitat.

Oferim visites guiades en les quals expliquem el projecte, les elaboracions de tots els nostres vins i per a finalitzar, realitzem el tast d’aquests, acompanyats de formatges i embotit artesanal de la muntanya de la Marina Baixa. La duració aproximada de la visita és d’hora i mitja.

Més informació ací

 

Celler Mar de Vins

Obri la ubicació
Telèfon
615815147
Adreça

AVENIDA BENIDORM 4 BIS

LA NUCÍA, 03530 (ALICANTE)