Descobreix

Rutes del Vi

Federació d'Enoturisme de la Comunitat Valenciana

Comunitat Valenciana

La Federació d’Enoturisme de la Comunitat Valenciana té com a objectiu unir les diferents Rutes del Vi existents a la Comunitat Valenciana.  Una aliança que té com a finalitat la promoció de l’enoturisme i la cultura del vi en tot el territori valencià. Fins a la data, tres són les rutes del vi que s’han apuntat a este projecte: Alacant, Castelló i Utiel-Requena. I al qual, pròximament, també unirà les seues forces València.

La Comunitat Valenciana disposa d’una herència mil·lenària vinculada a la cultura del vi; història, patrimoni, naturalesa, gastronomia… recursos excepcionals que ofereixen al turista una gran varietat d’experiències a l’abast de la mà. Una oportunitat de descobrir pobles pintorescs, comarques i regions amb una important tradició vitivinícola.

Esta és la raó de ser de la Federació d’Enoturisme de la Comunitat Valenciana, una entitat que pretén unir tota la força enoturística del territori i posar-la al servici del local i el visitant. Una forma de revalorar i de donar a conéixer espais turístics vinculats al conreu de la vinya i a l’elaboració del bon vi.

Les Rutes del Vi de la Comunitat Valenciana ofereixen al turista un mosaic de paisatges i colors format per diferents tipus de vinyes, fins i tot per varietats de raïm autòcton amb què s’elaboren els millors caldos valencians. I, evidentment, sempre acompanyats d’una exquisida gastronomia tradicional, allotjaments singulars, museus i centres d’interpretació que conviden l’enoturista a conéixer i a descobrir la cultura del vi en l’essència més pura.

Més informació

FEDERACIÓN ENOTURISMO CV

Federación de Enoturismo de la Comunidad Valenciana

Obri la ubicació
Adreça

C/ Baix 31 46003 Valencia (Valencia)