Viatja

Botigues

Sant Pere Vins

Moixent

La Cooperativa del Camp Sant Pere està situada en la comarca de La Costera, al municipi de Moixent, en l'interior de la província de València. El nostre naixement es remunta a l'any 1951, moment en què es constitueix com a "Cooperativa del Camp Sant Pere Apòstol". Una cooperativa de productors de primer grau que es va formar amb el propòsit, l'esperit i la vocació de formar una gran família capaç d’organitzar, defendre i atendre els interessos dels agricultors.

Sant Pere Vins és la marca que dona nom als nostres vins, moderns i elegants, amb un marcat caràcter mediterrani. En la bodega processem al voltant de 350.000 kg de raïm procedent dels nostres socis-agricultors.  Són ells els que tracten amb cura i atenció les vinyes (algunes d'estes tenen més de 50 anys), la majoria en got i de cultiu i recol·lecció tradicional. 

Els nostres vins s'elaboren a partir de varietats autòctones, com el raïm Monastrell, en el vi roig, o el Macabeu en el blanc.  Destaca l'entorn natural i històric de la població de Moixent i, en especial, la Vall de les Alcusses, on es troben la gran part de les nostres vinyes.

L'Almàssera basa la seua producció en les oliveres situades en esta comarca, a més de 350 m d'altitud sobre el nivell del mar i prop del Mediterrani.  La varietat principal de la qual procedeixen els seus olis és la Grossal, varietat que només trobem en estes comarques, per la qual cosa la podem considerar autòctona d'estes zones, encara que també hi ha plantacions de Blanqueta, Picual, Arbequina i Mançanilla.

Descobreix la millor selecció de productes gurmet en la tenda de la nostra cooperativa o a través de la pàgina web.

Més informació

Sant Pere Vins

Obri la ubicació
Telèfon
+34 96 226 00 20
Adreça

Plaza de la Hispanidad, 4 - 46640 Moixent ·Valencia