Blog

Cata vinos

Activitats entorn del vi

Degustar els deliciosos caldos que s’elaboren en tota la Comunitat Valenciana es pot convertir en tota una experiència. Vins amb actitud, potents i únics que no deixen indiferent a aquell que els paladeja, perfectament maridables amb activitats per a tots els gustos. Cellers centenaris, familiars, sostenibles o amb la tecnologia més avançada esperen al visitant per a crear sensacions.

Els més gurmets poden trobar una infinitat de cellers que, a més d’oferir tastos en les seues instal·lacions, permeten que els visitants gaudisquen de maridatges amb gastronomia típica o degusten els menjars més tradicionals de la zona.

Els aficionats a l’art i la cultura estan de sort, perquè en la Comunitat poden gaudir de la visita a cellers històrics o centres d’interpretació del vi amb guies que descobreixen tots els secrets sobre els sistemes enològics i vinícoles de cada època amb degustació posterior de vins de la zona.

Conéixer centres històrics acompanyats de guies experts amb els quals passejar per carrers medievals i descobrir els seus secrets més amagats és també una bona opció amb la qual sorprendre’s, coneixent la curiosa vinculació de la Comunitat entre la tradició vinícola i la seda, per exemple.

Territori de vins, la Comunitat Valenciana compta amb paisatges idíl·lics i canviants segons la zona on es trobe el visitant, fet que permet gaudir alhora del vi i entorns d’un gran valor ecològic. Els amants de la naturalesa podran delectar-se al llarg de les tres regions del territori amb activitats en les quals gaudir d’un bon vi, tant en cellers a les quals accedir a través d’una ruta senderista, amb guies intèrprets del paisatge o realitzant un plaent passeig a cavall a través de vinyes.

Qui busque activitats dinàmiques de les quals ser partícip, en la Comunitat pot trobar divertides experiències entorn del vi, com experimentar entre vins, botelles, provetes i suros creant cupatges nous i únics.

Una manera diferent de gaudir dels sabors més mediterranis en les tres províncies de la Comunitat Valenciana i veure’s contagiats per la passió pel vi d’aquestes terres. Visites sempre diferents en les quals conéixer els vins que, al costat dels seus paisatges, formen part de l’esperit de la Comunitat.


Viñedos