Descobreix

Cellers

La Casa de Las Vides

Agullent

Bodegas La Casa de Las Vides està situada en el municipi d’Agullent i adscrita a la Denominació d’Origen Protegida València. Durant dues generacions, des de 1995, la família de Francisco Gandia ens hem dedicat al món de les vinyes. Com a viver seleccionador, abastim de ceps a les millors bodegues espanyoles.

Amb estos vins de la nostra terra, hem aconseguit unir experiència i creativitat. Realitzem totes les tasques, les seguim de molt a prop i amb molta consciència i cura: els treballs de la terra i els ceps, la verema, etc.

Hem posat etiqueta a l’experiència de més de cinquanta anys de treballs en les nostres vinyes. Una estudiada gamma d’elements estètics per a envoltar-los d’estil. Volem transmetre la nostra passió per la terra i l’essència del Mediterrani. 

En la Casa de Las Vides, obrim les portes de la nostra bodega i vos oferim l’oportunitat de compartir amb nosaltres la passió per la cultura de la vinya i del vi. Per tant, vos donem la benvinguda a les diferents activitats i visites que organitzem en la bodega, que sempre considerarem com a experiències pròpies del món dels sentits.

A les nostres instal·lacions descobrireu el procés d’elaboració del vi, des de la tècnica del cultiu i la cura de les vinyes fins al moment de servir el vi a la vostra taula. Una passeig pels nostres vinyars on podrem observar les diferents varietats de raïm i durant el qual coneixereu la història de la nostra bodega. A més, vos oferim també la possibilitat de degustar els nostres vins. 

Més informació

Logo La Casa de Las Vides

La Casa de Las Vides

Obri la ubicació
Telèfon
962 13 50 03 - 606 369 903
Adreça

Casa del Galtero, Corral, 46890 Agullent, València