Descobreix

Cellers

Casa Corredor

Villena

L'origen de la Bodega Casa Corredor data de l'any 2003, sota el concepte d'elaborar vins de Castella-la Manxa d'alta qualitat combinant la tradició amb la innovació.  A pesar de la joventut d'esta bodega, té una llarga trajectòria en el conreu de les vinyes i en l'elaboració de vins, i ofereix vins de sabors i d'aromes únics.

L'any 2011 va començar a transformar-se en la bodega singular que és hui dia i es va incorporar a la família MGWines Group el 2013, amb l'objectiu de recuperar varietats autòctones quasi desaparegudes que ens permeten conservar una identitat pròpia i enriquir la cultura enològica.

Els paisatges i el curiós procés d'elaboració fan que Casa Corredor siga un lloc digne de ser visitat pels amants del vi i de l'enoturisme gràcies a la seua proximitat amb la Comunitat Valenciana, just entre les províncies d'Alacant i l'Albacete, com a empresa adherida a la Ruta del Vi d'Alacant.

Per este motiu, ofereix la possibilitat de visitar la bodega i el seu entorn, i permet descobrir la història i la singularitat de la bodega.

Més informació

Casa Corredor

Obri la ubicació
Telèfon
+34 966 842 064
Adreça

Autovía Alicante / Albacete Salida 168 La Encina, Caudete (Albacete)