Descobreix

Cellers

Celler històric de Bodegas Murviedro

Requena

El celler històric de Bodegas Murviedro és un lloc on connectar amb la tradició de la comarca d’Utiel – Requena. Té com a objectiu apropar el món del vi a tot tipus de públic, per a guiar-los a descobrir la nostra història i passió pel vi, fent-los descobrir novetats en el món enològic.

Farem un breu recorregut per la història de la nostra comarca relacionant-la amb la vitivinicultura des del s. VI aC. Visitarem el nostre celler històric on comptarem amb l’última tecnologia inspirada en els mètodes més tradicionals. Depòsits ovoides de ciment, depòsits revestits amb ceràmica, la clàssica tina de fang o foudres de roure francés seran part de la nostra aposta per retrobar-nos amb la tradició de la nostra comarca.

Sens dubte, el moment estrela de la visita es produeix amb el descens a les coves. Seguirem el procés d’elaboració de prop tal com l’elaboraven antany. Amb un celler que es conserva en el seu estat original, seguirem el pas del vi en les seues diferents etapes i descobrirem la història que hi ha darrere d’aquest entramat de coves que ens transportaran a una altra època.

Més informació

Bodega histórica de Bodegas Murviedro

Obri la ubicació
Telèfon
96 295 59 98
Adreça

Plaza de Albornoz - 46340 Requena, Valencia