Descobreix

Cellers

Celler Vera de Estenas

Requena

Entre Utiel i Requena, a tan sols 45 minuts de València, es troba el Clos Vinícola Vera de Estenas, celler modernista de 1876 situat en l’àmplia vall del riu Magre, prop de la desembocadura del riu Estenas en aquest afluent del Xúquer.

El pendent suau en la part de solana als peus de la serra del Remei permet una insolació constant que madura els raïms amb gran facilitat, sense problemes. La maduració al punt i un sòl predominant calcari permet que el raïm tradicional boval adquirisca unes característiques úniques i irrepetibles de bondat organolèptica. Al costat d’ella es troben parcel·les de macabeu, ull de llebre, merlot, cabernet sauvignon, malbec i chardonnay.

Durant la visita, guiada en tot moment pels propietaris, expliquem el procés d’elaboració. Es recorren les vinyes, la sala de barriques, el nostre museu familiar i les caves, on guardem les millors anyades.

Per a finalitzar, un tast dirigit dels nostres vins. Li oferim la possibilitat de preparar qualsevol tipus d’esdeveniment, amb vi i gastronomia. També visites i tastos guiats.

Més informació

Bodega Vera de Estenas

Obri la ubicació
Telèfon
685 86 10 27 | 962 17 11 41
Adreça

Nacional III km 266, 46300 Utiel, Valencia