Viatja

Empreses especialitzades

Integra-T Experience

València

Integra-T Experience és una agència jove, majorista-minorista i amb ganes de portar les diferents tipologies del turisme a un altre nivell. Amb l'experiència de treballar amb diverses empreses de turisme tant a escala nacional com internacional, vam decidir que havia arribat el moment de començar el propi camí i de fugir d'allò "tradicionalment" comercial. Som joves, originaris de València, que hem decidit treure profit de la història i de la cultura valenciana juntament amb les tradicions, la gastronomia i la modernitat per a crear productes únics.

A més de la llicència d'agència, Integra-T Experience té la llicència de guia oficial de la Comunitat Valenciana per a poder oferir un valor afegit als nostres tours, que no es limiten només a un guia acompanyant sinó que és un "dos en un", el que fa que l'experiència siga més autèntica i enriquidora.

El que ens fa diferents és la singularitat dels nostres tours. Amb el Turisme Sostenible per bandera, hem decidit que cada visita, cada viatge, s'ha de dur a terme amb una quantitat reduïda de passatgers per a així no saturar la destinació i perquè els viatgers que s'uneixen a nosaltres troben un ambient més familiar i còmode per a conèixer la destinació. Igualment, el fet de col·laborar amb negocis familiars, més reduïts, enriqueix l'experiència, sobretot per als turistes que ens visiten des de fora d'Espanya.

Part de la nostra oferta està relacionada amb la gastronomia i l'enoturisme. Organitzem diferents rutes per a conèixer la grandesa dels vins valencians, La Comunitat disposa de 4 Denominacions d'Origen: Alacant, València, Utiel-Requena, Cava i la IGP Vins de Castelló.

Tot un món per descobrir, així com les varietats de raïm autòctones com ara les negres Bobal, Monestrell i Bonicaire i les blanques Messeguera i Verdil. Totes estes, unides a les varietats importades d'altres regions vinícoles, fan que les bodegues de la Comunitat siguen un referent en els vins espanyols. Bodegues familiars per a poder visitar, fer degustacions i conéixer millor els vins de qualitat que es produeixen en la nostra regió. Amb anys d'experiència en turisme gastronòmic i enològic, Integra-T Experience és un referent en la matèria. Uneix-te a nosaltres per a descobrir-ho.

Més informació

Integra-T Experience

Obri la ubicació
Telèfon
+34 627 138 706