Viatja

Empreses especialitzades

Ambia Tours

Albuixech

Ambia Tours és una agència de viatges especialitzada en enoturisme i gastronomia des de tots els seus àmbits (cultural, històric i experiencial). Dissenyem viatges i experiències a mida segons les necessitats dels nostres clients en relació amb el món del vi i sempre aprenent de la cultura gastronòmica de cada lloc, perquè menjar i beure és cultura des de tots els seus àmbits.

A la Comunitat Valenciana, existeixen possibilitats infinites per a la pràctica de l’enoturisme gràcies a les característiques del territori vitivinícola i a les diferents denominacions d’origen de la zona. Un conjunt de paisatges, clima, tradicions i història que es podran consumir a través d’experiències turístiques en qualsevol moment de l’any. 

Oferim la possibilitat de disfrutar d’una selecció d’activitats ideals per a grups, amb l’objectiu d’aprofitar l’aprenentatge de la gastronomia i el vi i amb les quals amenitzar qualsevol programa social. Propostes per a tots els públics; sommeliers, coctelers, passavins, xefs que acompanyen les presentacions, celebracions, reunions, etc.

Més informació 

Ambia Tours

Ambia Tours

Obri la ubicació
Telèfon
+34 963 340 130
Adreça

Calle del Mar 68 - 3A
46560 Massalfassar, Valencia, España