Descobreix

Rutes del Vi

València Ruta del Vi

València

Endinsar-se en València Ruta del Vi és una experiència increïble per a l’enoturista. Un recorregut per la província de València on descobrir els diferents territoris vitivinícoles. Cultura, gastronomia, naturalesa i les millors experiències vinculades al món del vi.

Visites a bodegues centenàries, allotjaments amb encant, museus dedicats a la cultura del vi o, simplement, degustacions de la gastronomia local són només algunes de les activitats disponibles per al visitant.  Llocs on les vinyes s’entremesclen amb paisatges d’alta muntanya, valls i municipis pintorescs.  

La millor forma de conéixer on naixen els millors caldos amb Denominació d’Origen València. Una Ruta del Vi formada per cinc espais turístics amb identitat pròpia. Zones que disposen d’entorns naturals, paisatges, construccions i varietats de raïm locals que fan de cadascun d’ells una experiència diferent i singular. Alt Túria i Valentino, Clariano, Terres dels Alforins, Moscatell i València ciutat.  

No perdes l’oportunitat de visitar alguna d’estes regions històriques vinculades a la cultura del vi i on podràs viure algunes de les millors experiències enoturístiques de la Comunitat Valenciana.

Més informació

Valencia Ruta del Vino

Obri la ubicació
Telèfon
+34 961 111 296
Adreça

Carrer de Quart, 22, 46001 València